درباره نشریه

نشریه دانش آب و هیدرولیک شاخه ای تخصصی از مجله "دانش کشاورزی " سابق دانشگاه تبریز است. با تفکیک نشریه دانش کشاورزی در سال 1388 با عنوان " دا نش آب و خاک "در رشته های وابسته بصورت فصلنامه فعالیت داشت و براساس موافقت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تفکیک نشریه دانش آب و خاک، مجوز انتشار نشریه دانش آب و هیدرلیک در مهرماه سال 1403 نهایی شده و به دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز ابلاغ شد. با تلاش دست اندرکاران تهیه نشریه، از سال 1404 با همان امتیاز  نشریه دانش آب وخاک به صورت فصلنامه یعنی هر سه ماه یکبار منتشر خواهد شد. این نشریه ضمن دریافت ضریب تأثیر (IF) از پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) در همین پایگاه و پایگاههای اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID)، نشریات کشور (MAGIRAN) و CAB-Int. (چکیده انگلیسی) نمایه میگردد. هیئت تحریریه امیدوار است این اقدامات زمینه مساعد برای تسریع پذیرش و چاپ مقالات علمی پژوهشی استادان، محققان محترم و دانشجویان عزیز را فراهم نماید. از ارایه هر گونه نظر و پیشنهادات در جهت ارتقای سطح علمی نشریه تشکر و قدردانی میشود.

هیئت تحریریه نشریه